Les Falles del Camp de Morvedre ja tenen imatge oficial per a les festes de 2021

  • El guanyador del concurs anunciador de les Falles 2021 ha sigut Ramón Roselló, amb el seu cartell titulat Tornem!

Este dijous, 17 de desembre, la Federació Junta Fallera de Sagunt, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sagunt, ha donat a conéixer el cartell guanyador que servirà d’imatge oficial per a la festa fallera del pròxim 2021.

L’acte ha tingut lloc a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Cultura i Festes, Asun Moll; les Falleres Majors Sandra Ordiñaga i Aitana González; i representants de totes les comissions falleres del Camp de Morvedre i càrrecs de la Federació Junta Fallera Sagunt (FJFS).

El guanyador del concurs organitzat per la regidoria de Cultura i amb un premi de 600 euros, ha sigut Ramón Roselló, amb el seu cartell titulat Tornem!. Esta imatge, a més, servirà com a portada del llibret oficial realitzat per la pròpia Federació Junta Fallera de Sagunt que serà presentat dies abans a la setmana josefina.

Tot seguit del lliurament de premis, les Falleres Majors han inaugurat, en la pròpia sala d’exposicions de la Casa Municipal de Cultura, l’exposició amb tots els cartells que han participat al concurs. Cal destacar que el jurat seleccionador ha estat format per la presidenta i regidora de Cultura, la secretària, una representant de l’Ajuntament, la Fallera Major de la comarca, dos representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt, dos presidents de falles de Sagunt i dos assessors artístics.

Ajuntament de Sagunt

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *