Les Falles d´Oliva ajornen la celebració fins a març del 2022

  • La regidora de Festes, Yolanda Navarro mostrà el seu suport a la Federació de Falles d’Oliva i a les comissions falleres
  • Les set comissions falleres decidien per unanimitat ajornar les falles a 2022

En l’assemblea que tingué lloc el passat 31 de maig, les comissions falleres i la Federació de Falles d’Oliva decidiren, per unanimitat, ajornar la celebració de les festes fins a març de 2022.

Les set comissions falleres d’Oliva i la Federació de Falles d’Oliva, encapçalada per Santiago Garcia, decidien el dilluns, no plantar a partir de setembre, i continuar amb la celebració de les festes en el pròxim 2022. Aquesta decisió ha estat consensuada, ateses les circumstàncies sanitàries i les dificultats de les mateixes comissions per a desenvolupar actes amb garanties de seguretat. També s’ha tingut en compte poder realitzar les festes josefines d’una forma digna, tal com es mereixen les representants de les falles i els fallers i falleres.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro explicava que: “després de mesos molt durs per a les comissions falleres, i per a la població general, els fallers i falleres mereixen gaudir d’unes festes amb garanties i seguretat, i que s’assemblen a les falles dels anys anteriors”.

Així mateix, Yolanda Navarro afirmava que des de l’Ajuntament d’Oliva es continuarà treballant conjuntament amb la Federació de Falles i les comissions falleres per donar impuls a aquesta festa. “Les falles a Oliva són un motor econòmic, cultural i festiu molt arrelat, que sempre comptarà amb la col·laboració de les institucions públiques, així com de la Regidoria de Festes.”

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *