Les Festes de Sant Joan d´Altea tornen amb “La nostra festa més estimada”

  • La comissió de festes ha preparat una programació especial recordant les festes de Sant Joan

La comissió de Sant Joan 2021-22 presenta enguany les festes amb el lema ‘La nostra festa més estimada‘, animant així al veinat del Fornet i en general a la gent santjoanera a recobrar la il·lusió, que si bé no l’han perduda del tot, aquesta maleïda pandèmia la va retallar fins als extrems.

La festa de Sant Joan és una festa d’emocions encontrades, d’elements, de tradicions, de records i d’estima. De foc, aigua i vi, de xop, ball, xirimita i tabalet, d’espardenya, de colors, de sol i llum. 
 
És la festa tradicional per excelència, la festa llauradora, tan antiga, tan nostra, LA NOSTRA FESTA MÉS ESTIMADA
 
Tot i ser enguany un any de transició, entre el confinament i la vertadera normalitat, que aconseguirem després de la vacunació massiva, no volem deixar perdre l’ocasió de celebrar, cumplint les mesures sanitàries, uns actes recordant les festes de Sant Joan d’Altea. 
 
Per això presentem aquesta senzilla programació d’actes, que tornaran a omplir d’il·lusió els carrers i racons del Poble Antic:
 
Dilluns 21 i dimarts 22 de juny:
 
Decoració dels carrers del Casc Antic i del retaule ceràmic de Sant Joan. Així mateix animem al veïnat a decorar els seus balcons en motiu de les festes santjoaneres. 
 
Dijous, 24 de juny – Dia de Sant Joan:
 
13h – Volteig general de campanes anunciant el dia del patró del Fornet i els llauradors alteans, SANT JOAN
 
Vos animem a acompanyar este volteig amb una xicoteta ‘globotada’ als vostres balcons. 
 
18:30h – Solemne missa en honor a Sant Joan en la Parròquia
 
Divendres, 25 de juny – Dia de l’Arbret:
 
Pel matí, la comissió parlarà per Ràdio Altea, contant com es viu la festa de Sant Joan (i sobretot com es viurà en poder-la celebrar com toca) 
 
21h – Retransmissió del Toc de les Cucanyes per la nostra pàgina de Facebook (fb.com/santjoan2122altea) . A la mateixa hora, es retransmetrà per Ràdio Altea la mateixa cançó. 
 
Recordant el moment de l’entrada de l’arbre a la plaça i la plantà. Vos animem a penjar les vostres fotos en l’arbret amb el hashtag #ArbretenelRecord
 
Durant totes les festes penjarem records, articles, fotografies d’altres anys junt a les fotografies dels vostres balcons decorats. 
 
Els dies 26 i 27 de juny es compartiran al nostre facebook coses relacionades amb eixos dies (Coca, Ofrena de Flors i Fruits, Processó, etc.) 
 
La festa de Sant Joan està més viva que mai.
 
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *