Les Fogueres de Sant Vicent del Raspeig suspeses definitivament

  • Els assistents a l’assemblea, celebrada el dijous, 3 de juny, a la nit en el Casal de la *Festa, van decidir guardar els monuments fins a 2022.
  • La decisió ha sigut per unanimitat

Sant Vicent del Raspeig no celebrarà, per segon any consecutiu, les festes de Fogueres i Barracas la tercera setmana del mes de juliol que és quan tradicionalment se celebren les festes del foc. Així ho van expressar els foguerers i barraquers en l’assemblea celebrada durant la nit del dijous, 3 de juny, presidida per la regidor de festes, Asunción París, el president de la Federació de Fogueres i Barracas, Francisco Flores i membres d’aquesta.

La decisió es fa oficial amb la publicació del decret núm. d’alcaldia. L’alcalde, Jesús Villar ha lamentat haver de suspendre-les per segon any consecutiu però assegurant que l’Ajuntament continuarà ajudant al col·lectiu, que també s’ha vist molt castigat per la pandèmia.

La decisió ha sigut presa de manera conjunta entre l’Ajuntament i la federació, després d’escoltar els festers. La responsabilitat està per davant dels actes que pogueren celebrar-se però és molt dur haver de suspendre per segon any les festes de Fogueres i Barraques” ha expressat la regidor de festes, Asunción París.

El president de la Federació de Fogueres i Barraques, Francisco Flores, ha explicat que “era una reunió important perquè d’aquestes decisions ha depés la celebració de les festes. La Federació continuarà treballant per la festa i, per descomptat, a la disposició de tots els festers. Es treballarà en els actes que es puguen celebrar i a poc a poc tirarem avant”.

Foto de portada: Foguera Ancha de Castellar (2019)

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors