Les marxes processionals sonaran per les places d’Oriola durant la Setmana Santa

La regidora de Turisme i Festivitats, Mariola Rocamora, ha donat conèixer la programació que ha preparat des dels seus regidories per a la propera Setmana Santa. Tots els esdeveniments s’han adaptat a l’actual situació i d’acord amb la normativa vigent tant en el nombre de participants en els grups i les mesures de seguretat amb l’ús obligatori de màscara.

A través de les xarxes socials de les regidories de Turisme i Festivitats, s’emetran vídeos i fotografies de les confraries que procesionarían cada dia, des Diumenge de Rams fins Diumenge de Resurrecció. “No poden faltar les marxes processionals i la música confrare que sonaran per les diferents places d’Oriola tots els dies des de Dilluns Sant fins Dissabte Sant, excepte Dijous Sant. Marxes processionals que són interpretades tradicionalment durant les processons que acompanyen cadascuna de les germandats, confraries i mayordomías, ja que sense aquesta música no s’entendria aquesta celebració, que ens farà sentir i viure l’esperit de la nostra Setmana Major. Totes elles seran interpretades per diferents agrupacions musicals i bandes oriolanes “ , explicava Rocamora.

D’altra banda, des de Turisme s’han preparat les diferents rutes turístiques gratuïtes i en grups de 15 persones màxim, des del 19 de març fins al 30 d’abril. Recorreguts en el que podrem “descobrir i apreciar la natura, la història, els costums i tradicions, conèixer personatges il·lustres i fins i tot imaginar-se el estil de vida que hi va haver pels llocs visitats o els carrers per on transcorre les passejades” .

Un guia oficial dirigirà i donarà tota la informació dels temes específics i farà que els participants obtinguin millor coneixement i visió sobre la ciutat durant la seva visita.

Rutes gratuïtes a destacar durant Setmana Santa:

-Dissabte 27 de març: ‘La nostra Setmana Santa’, a les 7 de la tarda.

-Diumenge 28 de març: ‘La Palma Blanca’ al matí a les 10 ia les 12. Un recorregut pel Palmerar on descobriran la importància que el palmell té com a treball artesanal i mig de vida de la nostra ciutat.

-Dijous 1 d’abril: Relíquies de Setmana Santa

-Dissabte 3 d’abril: La Diablessa.

Sense oblidar les rutes d’Un passeig per Loaces, Llegendes, Palacios, Visita a el Centre d’Interpretació de l’Palmerar. Tancarà el cicle d’aquests passejos amb una visita-Homenatge a Miguel Hernández.

Per a més informació i reserves poden trucar als telèfons de Turisme 96.530 46 45-96 530 27 47. També s’ha habilitat una línia de whatshapp al 673 83 63 85. Més informació al web i canals d’Oriola Turística.

Ayuntamiento de Orihuela

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *