Llíria acorda no celebrar les Falles 2021

  • Es posposen les celebracions a 2022 i es mantindran les representants de la festa

Llíria no celebrarà enguany les Falles de 2021. En la reunió celebrada anit amb la presència de representants de l’Ajuntament i de Junta Local Fallera, i dels presidents de les sis comissions de la localitat, es va adoptar esta decisió per unanimitat de totes les falles del municipi. Així, en l’acord també es va emplaçar a començar a treballar ja en la setmana fallera del pròxim exercici.

La incertesa per la situació sanitària i el format que podrien tindre estes celebracions enguany, ha motivat que s’haja preferit posposar la festa a 2022, a l’espera d’un moment més favorable.

També s’ha acordat que les falleres majors de Llíria i les seues corts d’honor, així com les persones representants de les comissions, es mantindran en el càrrec fins l’any vinent.

Igualment, des de Junta Local Fallera s’està estudiant la possibilitat de celebrar algun acte, al llarg d’enguany, per a anar reactivant la festa entre les comissions i sempre adaptats als protocols sanitaris marcats en el moment.

Finalment, l’Ajuntament i la Junta Local Fallera de Llíria manifesten una vegada més el seu compromís amb les Falles, per a continuar promovent esta festa única i universal de la Comunitat Valenciana, manifestació d’un dels nostres més importants costums festius i culturals, i en suport a tots els sectors implicats en estes celebracions. 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors