L’Orquestra Simfònica Lira Saguntina amenitza este dissabte una vetlada davall les estreles amb una selecció de Light Music

  • L’actuació, que serà este 3 de juliol a partir de les 23.00 hores als Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt, i amb entrada gratuïta, forma part de la programació del festival Música al Port, que organitza la Regidoria de Cultura
L’Orquestra Simfònica de la Societat Musical Lira Saguntina ha preparat per a este dissabte, 3 de juliol, un concert dedicat íntegrament al gènere de la Light Music que arrancarà a les 23.00 hores i que, davall el suggeridor títol de Música bajo las estrellas amenitzarà la vetlada als Jardins del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt.
 
El programa elaborat per l’orquestra per a esta especial nit presenta una selecció de peces d’este gènere que és l’estil menys seriós de la música occidental composta entre finals del segle XVIII i principis del XX, ja que estava pensat per a interpretar-se per xicotetes agrupacions en ambients menys sofisticats que un concert i s’emprava com a música de fons o ambient en els balls del té, celebrats en les vesprades d’estiu o tardor a l’Anglaterra de l’època.
 
L’Orquestra Simfònica de la Lira Saguntina interpretarà ‘la música chill out’ del segle XIX, un estil que pretén generar un relax i tranquil·litat per als seus oients. D’entre els molts músics que van compondre obres d’este gènere destaquen obres d’Edward Elgar, compositor més conegut pel seu repertori seriós, així com de qui serà l’epicentre d’este concert: Albert Ketelbey.
 
Les entrades per a l’esdeveniment són gratuïtes, encara que l’aforament del recinte serà limitat per motius de prevenció davant la COVID-19 i és necessari aconseguir-les prèviament a través de l’enllaç.
 
Per part de l’organització es disposaran totes les mesures necessàries de seguretat enfront de la pandèmia i es recorda que estes seran d’obligat compliment també per al públic.
 
Este espectacle forma part de la programació del festival Música al Port, que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt.
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *