Marina Niceto i Valeria Gómez han sigut proclamades Belleses del Foc d´ Alacant 2022

  • Els actes de proclamació s´han celebrat en el Teatre Principal d´Alacant 

El Teatre Principal d’Alacant ha sigut testimoni este passat dissabte 24 de juliol de la proclamació de Marina Niceto Valera com bellesa del foc d’Alacant 2022.

L’acte de proclamació de Marina i les seues sis dames d’honor ha reunit autoritats, foguerers, barraquers i representants de les festes germanes, entre elles la Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

La presidenta de la Federació dels Fogueres de Sant Joan, Toñi Martín-Zarco, ha sigut l’encarregada d’imposar les bandes acreditatives dels seus càrrecs de dames d’honor a Silvia Morata, Lídia Martínez, Beatriz Moya, María Novoa, Gema Capelo i Lourdes Martínez. Les sis han estrenat el primer dels seus vestits oficials, amb faldes confeccionades amb la teixida ‘Tulipa’ en color marí de la signatura Vives i Marí.

Després de les dames, ha sigut el torn de Marina Niceto, a qui com és tradicional li ha imposat la banda l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala. La bellesa del foc d’Alacant anava abillada amb espolí dibuixe ‘Bellesa del foc’, creat en exclusiva per Vives i Marí per a les dones i xiquetes que ostenten aquest càrrec i que s’estrena enguany; consta de 56 colors de trama per a les flors, tres verds per a les fulles, tres metalls i un cotó de fons. El color de l’ordit és el lemon.

Una vegada finalitzada la imposició de bandes ha sigut el torn de la mantenidora, en aquest cas la cap de l’Arxiu Municipal d’Alacant, Susana Llorens Ortuño, qui ha enaltit a les set noves representants dels Fogueres.

Una ofrena floral, amb la participació de les representants de dies festes germanes, entre elles Consuelo Llobell, i els himnes d’Alacant i la Comunitat Valenciana han tancat aquest acte que ha sigut conduït per José Simarro Rodríguez, foguerer de Verge del Remei – La Creu, i Mª Ángeles Quintero Molina, de La Florida.

Al dia següent va ser proclamada Valeria Gómez Villaescusa

Valeria Gómez Villaescusa ha sigut proclamada oficialment aquest passat diumenge com bellesa del foc infantil d’Alacant 2022.

Al costat d’ella, les seues sis dames d’honor, Macarena Peláez, Mar Solla, Cloe Alenda, Valeria Armero, Andrea López i Sonia Illana. El Teatre Principal, igual que aquest dissabte, ha acollit l’acte de proclamació, que ha reunit autoritats, foguerers, barraquers i representants de les festes germanes, entre elles la Fallera Major Infantil de València, Carla García.

L’acte, conduït per Macarena Martínez Palomar, de la foguera Calvo Sotelo, i Ricardo Martínez Martín, de la foguera Parc – Plaça Galícia, ha començat amb la imposició de bandes als dames d’honor per part de la presidenta de la Federació de Fogueres de Sant Joan, Toñi Martín-Zarco. Les sis han estrenat el primer dels seus vestits oficials, amb faldes confeccionades amb el teixit ‘Kronos’ en color Lorca de la signatura Vives i Marí.

Després de les dames, ha sigut el torn de Valeria Gómez, a qui com és tradicional li ha imposat la banda l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala. La bellesa del foc infantil d’Alacant anava abillada amb espolí dibuixe ‘Bellesa del foc’, creat en exclusiva per Vives i Marí que va estrenar aquest dissabte Marina Niceto. La falda de Valeria consta de 50 colors de trama per a les flors, tres verds en les fulles, tres metalls i un cotó de fons, el teixit de color aigua marina.

Una vegada finalitzada la imposició de bandes ha sigut el torn del mantenidor Carlos Pérez Calvo, cap del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis, qui ha presentat a les set xiquetes i les ha enaltides. Una ofrena floral, amb la participació de les representants de dies festes germanes, i els himnes d’Alacant i la Comunitat Valenciana han tancat aquest acte.

Fotografies: Armando Romero (JCF), Reme Fotógrafas i JLF Sueca

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú