Mislata anuncia unes festes segures amb musicals, concerts i pirotècnia als carrers

  • Totes les activitats programades del 25 al 30 d’agost es duran a terme amb estrictes protocols anticovid, màscareta obligatòria i distància de seguretat

Carlos F. Bielsa: “Encara que no podrem celebrar les festes locals com ens agradaria, l’evolució de la situació epidemiològica ens permet que Mislata visca moments de tranquil·litat i ganes de gaudir amb una programació cultural segura, per a tots els públics i seguint les normatives sanitàries”

L’Ajuntament de Mislata ha anunciat el seu programa d’activitats per a les festes de 2021 en un format reconvertit per a adaptar-se al compliment de la normativa sanitària. Les tradicionals cercaviles, correfocs, la multitudinària Color Run o els esdeveniments massius en la Plaça Major del municipi han sigut omesos per a evitar aglomeracions de persones.

Com destaca l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, “és cert que no seran unes festes habituals, on la participació massiva de la ciutadania i els esdeveniments multitudinaris eren el senyal d’identitat. Però davant l’evolució de la pandèmia, no volíem deixar als mislateros i mislateras un any més sense un record d’aquests dies festius i per això hem organitzat aquest tipus de programació

L’aposta per l’una cultura segura a Mislata ja va ser posada de manifest durant els mesos de juliol i agost amb la programació de Estiu Viu a Mislata, una trentena d’esdeveniments culturals que s’han desenvolupat des de la més absoluta normalitat i sense cap incident. El regidor de Festes, Toni Arenas, assenyala que “l’aposta que s’ha fet durant aquest estiu a Mislata pel foment de la cultura s’ha demostrat que és segura. Per això hem volgut seguir aquesta línia que tan bon acolliment ha tingut entre la ciutadania”. D’altra banda, el regidor de Tradicions, Francisco Herrero, ha apuntat que “la celebració d’aquestes festes pretén fer un pas més cap a la normalitat, sempre amb prudència, responsabilitat i respecte”. 

Programa

El programa festiu que comença el dimecres 25 i finalitza el dilluns 30 d’agost, s’iniciarà amb el musical infantil “Charlie i la Fàbrica de Reciclatge”, una aventura cap a un món més sostenible. Aqueix mateix dia tindrà lloc un altre musical familiar, “El Regne del Lleó” i que a més serà l’encarregat d’estrenar el nou recinte firal de Mislata amb les seues coreografies originals, veus en directe i espectacular posada en escena. El dijous 26 també estarà dedicat a la infància. D’una banda, el concert dels Dubby Kids, i ja a la nit tindrà lloc ‘Concert Kids’ de la mà de Gisela.

La programació per a un públic més juvenil i adult arribarà el divendres 27 i dissabte 28 amb els concerts tribute a Alejandro Sanz i El Cant del Boig. A més, també està prevista per al divendres la celebració en la Plaça de la Constitució del Festival de Bandes de Música a càrrec del Centre Instructiu Musical de Mislata.

El colofó a les festes serà un gran castell de focs artificials disparat per Caballer FX el 30 d’agost, festivitat local a Mislata. Però abans dels focs, les clavàries del Santíssim Crist i la de La nostra Senyora dels Àngels afegiran sengles despertás estàtiques i masclataes al programa festiu el diumenge 29 i el dilluns 30.

Tota la programació serà gratuïta amb reserva prèvia, controls d’aforament i seients en tots els espectacles i comptarà amb estrictes protocols anticovid.

 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *