Mutxamel suspén les Festes de Moros i Cristians 2021

  • Les Festes s´anaven a celebrar del 7 al 12 de setembre

L’Ajuntament de Mutxamel i la Comissió de Festes de Moros i Cristians han decidit suspendre les festes de Moros i Cristians del 2021, que s’anaven a celebrar els dies 7 a 12 de setembre per motiu de la pandèmia que actualment continuem vivint. A pesar que la situació és molt millor que l’any passat, pels menors contagis i el procés de vacunació, totes dues entitats són conscients de la dificultat de realitzar unes festes, tal com es coneixen en realitat. A aquesta decisió s’ha unit la Comissió de Festes del Ravalet, les festes del qual del 6 i 8 de setembre també queden suspeses.

Des de l’Ajuntament, el seu Regidor de Festes, Rafael Pastor, anima a la Comissió, comparses i festers al fet que continuen treballant per a no perdre la il·lusió, les ganes i el treball de celebrar al més prompte possible les festes que Mutxamel es mereix, desitjant que el Mig Any de 2022 siga el punt de reinici de la normalitat festera.

“Considerem que les festes cal celebrar-les com les coneixem i som conscients que unes festes modificades, canviades i/o reduïdes, són un experiment que fa perdre la simbologia i essència d’aquestes“.

L’Ajuntament té previst realitzar una sèrie d’actes els dies de festes compatibles amb la situació i complint les mesures sanitàries imposades per la covid 19, per a homenatjar a tots els festers , emplaçant-los perquè en el 2022 isquem al carrer amb les nostres desfilades i barraques que fan de Mutxamel, un lloc especial per a gaudir de la festa.

Amb aquests actes que s’anunciaran a la fi d’agost, es pretén fer costat també als sectors més afectats per aquesta pandèmia, com la menge pirotècnica , bandes de música , el disseny fester, etc..

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú