Oliva celebra el Dia de l´Orgull LGTB+ amb un acte reivindicatiu ple de música, so i color

La regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’ajuntament d’Oliva, que encapçala Anna Mena, ha organitzat un acte ple de sorpreses, mascletada sostenible, manifest conjunt institucional i del col·lectiu LGTB+, concert en directe del Grup Pop Ladies i una explosió de color que ha omplit la plaça de l’Ajuntament de pólvora i fum amb la bandera multicolor elevant-se al cel d’Oliva.

Amb les mesures sanitàries pertinents i amb moltes ganes de celebrar la llibertat i la diversitat, Oliva ha cantat al ritme del tribut que han oferit Sandra Polop i Sandra Acosta (Pop Ladies) per reivindicar el dia de l’estima sense complexos i lliure.

Amb la lectura del manifest per part de l’Alcalde, David González i del parlament de la regidora d’Igualtat i Diversitat, Anna Mena, l’ajuntament d’Oliva ha recolzat al col·lectiu i representants del moviment LGTB+ que també han pogut oferir diversos testimonis de la constant lluita que a dia de hui encara mantenen per viure sense por la seva condició i/o identitat sexual.

A més la regidora també ha volgut entregar el llibre “Todas estan locas” de l’escriptora i activista del col·lectiu LGBT+, l’autora Eley Grey als instituts i centres educatius de la ciutat.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *