Paterna posa en marxa el Bus a la Platja el pròxim 20 de juny

  • Es cobrira durant tot el dia amb set rutes de 30 minuts per trajecte

A partir del diumenge, 20 de juny i fins al 5 de setembre estarà en funcionament aquesta línia interurbana que uneix el municipi amb Port Saplaya facilitant el desplaçament dels veïns i veïnes fins al litoral

L’Ajuntament de Paterna posarà en marxa diumenge que ve, 20 de juny el Bus a la Platja, el servei de transport que durant els mesos d’estiu connecta el municipi amb la platja de Port Saplaya.

Tal com ha afirmat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos “enguany tornem a programar aquest servei per a finals de juny perquè els veïns i veïnes puguen fer ús d’ell també durant aquest mes”.

D’aquesta manera, a partir del pròxim cap de setmana i fins al 5 de setembre, el servei estarà disponible de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, des de les 9.30 h amb una primera eixida des de Paterna, fins a les 19.15 h amb l’última eixida des de la platja al municipi.

Durant tot el dia, es cobriran set rutes amb una duració de 30 minuts per trajecte aproximadament.

A més, cada ruta comptarà amb onze parades dins del municipi amb l’objectiu de facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes dels diferents barris del nucli urbà.

La línia tindrà parades en la Mútua, Jutjats, Santa Rita, Barranquet, Nou Musical, 1r de Maig, J. Benavente, La Font, Ajuntament- Palau, Caserna i Campament.

Finalment, Campos ha destacat que “el gran acolliment que té aquest servei entre els paterners i paterneres” al mateix temps que ha recordat “la importància de disposar d’una connexió directa amb la platja”.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors