Peníscola celebrarà la novena en honor a la seua Patrona complint totes les mesures de seguretat

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola, a proposta de la parròquia, ha programat la celebració dels oficis religiosos que tindran lloc en el municipi a partir de demà en honor a la Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

Les celebracions estaran adaptades a la nova normalitat i a les mesures de seguretat establides per a aquesta mena d’esdeveniments. Responent a la proposta del rector de Peníscola, Mossén Ricardo Fígols, tant els horaris com els emplaçaments dels actes en honor a la Mare de Déu respectaran les restriccions sanitàries. De l’1 al 7 de setembre les celebracions religioses seran a les 09.00h en la parròquia Santa Maria, amb un aforament de 120 persones, i a les 22.00h en l’ermita de la Verge de l’Ermitana a l’aire lliure.

El 8 de setembre es festejarà amb l’ofici religiós a les 11.00h en la parròquia de Santa Maria, respectant l’aforament establit, i a les 20.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana. El Dia de la Patrona, 9 de setembre, tots els actes religiosos tindran lloc en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana a l’aire lliure, el primer a les 11.00h i el segon a les 20.00h.

El regidor de Festes, Ramón Simó, ha explicat que «enguany no comptarem amb programació festiva més enllà de les celebracions religioses, atesa la situació en la qual ens trobem», i ha afegit que «encara que aquest mes de setembre serà diferent, els peniscolans i peniscolanes no renunciarem a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l’Ermitana».

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | La Comunitat ha registrat aquest dijous 6.207 nous casos de coronavirus i 2.724 altes

Per províncies: 697 a Castelló, 2.016 a Alacant i 3.494 a la província de València