Programació especial en «De festa en festa» este cap de setmana

  • Amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, este portal ha programat una sèrie de programes especials

Este dissabte a les 22:30h emetrem el documental «Mater Desertorum» en el canal de Youtube i en la pàgina de facebook. Un documental de 54 minuts on es repassa l´origen en el segle XV, de l´història de la seua imatge i de la seua festa. Un documental realitzat per la Basílica de la Mare de Déu, gràcies a la col·laboració de l´Ajuntament de València. 

Per al diumenge, no podem emetre en directe la Missa d´Infants però recordarem el Trasllat d´anys anteriors. Un programa que començarà a les 10:30h i que serà emès en directe per a que els seguidors del programa puguen comentar-ho en xàrcies socials o en els comentaris de facebook o Youtube. El hastag per a este programa es  #Trasllatdfef.

Ademés farem un amplí seguiment a tots els actes de la Mare de Déu, i serán publicades en el web i en xàrcies socials.

De festa en festa aposta per estos dos programes este cap de setmana, per les reproduccions dels videos/reportatges i publicacions en el web en les setmanes previes i en esta setmana de la Mare de Déu. 

PROMO DOCUMENTAL 
PROMO TRASLLAT
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *