Qui som?

Molt senzill, De festa en festa, està al costat de les nostres festes, cultura i turisme. Tot en clau valenciana. Per la pàndemia del Covid-19, hem apostat per informar, no sols de les festes de les Falles, Fogueres, Magdalena i festes dels pobles, sino que ara apostem per + Cultura i + Turisme. 

Totes les notícies publicades a este web, és gràcies a la col·laboració de les JLF, JCF, Ajuntaments, Diputacions, comissions falleres i foguereres. 

Esta aventura va començar el 26 de febrer del 2012, per informar de les falles d´aquell any i com ens va agradar a l´equip que formarem en ixe moments apostarem per informar un poc més de temps… I fins ara. 9 anys informant de les nostres festes. 

El nostre equip

Rubén Cortés: Es el propitari i únic administrador de totes les xàrcies socials i web de «De festa en festa» 

Som de Foc: L´equip format per Rafa Pérez, és el nostre col·laborador de les festes de les Fogueres de Sant Joan i de les festes que se celebren a la ciutat d´Alacant o en la provincia. 

La Ruta Fallera: Dani García és el reponsable d´esta pàgina de facebook tan fallera. Cada any ens mostra la seua ruta fallera en la setmana gran de les falles, o la ruta foguerera, en Alacant i en Sant Vicent del Raspeig. Dani col·labora en la nostra web, amb les seues imatges de les més de 1000 falles plantades a la ciutat de València i pobles. 

Alfonso Durán: Ell és el nostre ajudant de càmera, realitza entrevistes, i és el nostre col·laborador de música i protocol. 

Jordi Linares: Jordi és el nostre col·laborador de les Festes de Moros i Cristians. 

No ens fem responsables de les notícies publicades per els nostres col·laboradors. Cada notícia publicada esta tal qual ens arriba a la redacció, sense canviar res.


LA NOSTRA IMATGE GRÀFICA

Comparteix la notícia...