“Ràfega de Fe” la nova exposició de Franky Urbano

  • A partir de demà a la Sala Municipal d´Exposicions “Els Porxets” de Sueca

En l´exposició podrem gaudir de fotografies de Setmana Santa de Sueca, Alzira i Granada.

En la seua última exposició de Setmana Santa, Franky va oferir  “Passió Granatensis” que va tratar de donar-nos una visió de la Setmana Santa de Granada, vista des de dins, però per a esta ocassió ens conta que vol mostrar algo més senzill, més intim i personal, “per a recordar que les imagens están exposades durant tot l´any en les esglésies i no sols durant la festivitat més important dels cristians“. També ens comenta què “la exposició que vaig realitzar en 2019, va significar un començament important en la meua vida, on poc temps després me vaig integrar en diverses famílies lligades a les festes locals, on em sentiria més suecà que mai; un any en el que pasaria a formar part tant de la Confraría de Nostra Senyora de la Pietat i com de la Falla Avinguda 18 de Juliol de Sueca, el que supon per a mi una gran espenta emocional“. 

En aquesta exposició de “Ràfega de Fe” trobareu fotografies religioses de Granada i altres localitats de la província de València que segons ell “he volgut afegir per a fer-la diferent, i també volia aprofitar l’ocasió per a portar de tornada a Ntra. Sra. De les Llàgrimes, tindrà advocació que va ser triada per la ciutadania en la passada exposició.”

Si bé és cert que la Setmana Santa exerceix un paper important a Andalusia, hui dia en la majoria de llocs sembla que s’ha anat diluint progressivament l’essència religiosa, adquirint protagonisme el pes social. No obstant això, no renegue de la meua terra i després d’haver sigut membre de dues confraries granadines i hui dia pertànyer a una de les seues confraries més xicotetes, cada vegada em sent més orgullós perquè sent que els qui m’acompanyen ho fan de cor.conclou Urbano

Horari de visites

De 15 d´abril al 9 de maig de 18:30h a 20:30h, tots els dies. L´exposició estarà tancada els dies 26,17 i 28 d´abril

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *