#RecordantLaMagdalenadfef | Revivim la tercera mascletà de la Magdalena 2019

  • Ha sigut a càrrec de la Pirotècnia Pibierzo. 
  • La pirotècnia ho va apostar tot amb banderoles de Castelló, en un tret de més de 6 minuts

Pirotècnia Pibierzo va realitzar una espectacular disparada en el Concurs de Mascletaes Ciutat de Castelló, reconegut com un dels millors certàmens en el seu gènere. Els lleonesos van donar per ben emprats els més de 1.000 quilòmetres recorreguts quan el públic va esclatar en aplaudiments després d’un tret tan contundent com potent de més de 6 minuts de duració amb 160 kg . El detall més bonic, les banderoles de Castelló que van presidir tota la mascletà.

Com va ser la mascletà

La mascletà ja va començar amb força, i amb un detall que va passar desapercebut al públic, tal com començaven els trets es desplegaven les banderoles amb la bandera de Castelló que van presidir tota la mascletà en el recinte de trets.

Trons, masclets, trets aeris que, sense perdre la seua força, van anar afegint xispetes, serpentines, trons i xiulets, trets aeris acompanyats per les carcasses a peu de sòl, fins a enllaçar amb el cos de la mascletà en el qual els lleonesos no van donar respir. Així, tots els efectes van anar afegint contundència a l’espectacle. Retencions poderoses que es van recrear en el temps, amb trets en ordre d’oest a est. Intensitat que pujava, s’acompanyava i enganxava amb el terratrémol terrestre, espectacular, i amb un fort terratrémol aeri que encara es va completar encara més en una fase eixordadora i una última rematada.

REVIU LA MASCLETÀ
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *