Samantha Gilabert canta junt a Nino Bravo per el 9 d´Octubre d´À Punt

  • El videoclip ‘Mi tierra’ enceta la campanya ‘À Punt, la veu de tots’ per a unir els valencians

La tecnologia ha fet possible un duet de l’inoblidable cantat d’Aielo de Malferit i la jove veu de Beniarrés, que va participar com a jurat en el programa d’À Punt Duel de veus. L’autor de l’adaptació al valencià és Carles Chiner.

À Punt busca amb aquesta campanya de branding transmetre els valors d’unió, diversitat, integració, llibertat, que apareixen en la cançó. Mi tierra vol arribar pel mitjà públic a joves i majors, a castellanoparlants i valencianoparlants, a la gent d’interior i de la costa, de pobles i ciutats. La radiotelevisió pública valenciana és la finestra que dona veu a persones, col·lectius, empreses i institucions i vol ser ‘La veu de tots’.

Els espectadors i espectadores del programa Bona vesprada han pogut gaudir hui de l’estrena del videoclip Mi tierra interpretat per Nino Bravo i Samantha Gilabert al magazín de Màxim Huerta, María Fuster i Joan Espinosa.

Al programa Bona vesprada es van viure moments emocionants amb les filles del cantant així com les connexions amb el seu poble natal, Aielo de Malferit. La gravació del videoclip, que reflecteix les nostres tradicions, s’ha realitzat en uns estudis de Picassent i inclou localitzacions exteriors a Altea, Peníscola i a la seu d’À Punt a Burjassot.

Les xarxes socials d’À Punt i plataformes musicals també han començat a difondre la nova versió de “Mi tierra” que farà bategar el cor de milers de valencians, dins i fora de les nostres fronteres. El videoclip està allotjat en el web d’À Punt Mèdia (apuntmedia.es/laveudetots) per a poder gaudir-ne i compartir-ho en internet.

D’altra banda, Samantha Gilabert serà l’encarregada de posar punt final a l’Especial Nou d’Octubre del programa A la ventura de dissabte amb la interpretació de la cançó “Mi tierra”.

Informació i fotografies d´À Punt Mèdia

ESPECIAL 9 D´OCTUBRE
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú