Sol i a partir del dijous noves plogudes

Comencem setmana a l´espera de canvis importants a partir del dimecres a última hora de la vesprada

Ahir va ser un dia amb sol, ponent i temperatures altes, però al migdia creixien núvols de tempesta que va agranar la Comunitat des de l´interior fins a la costa. En alguns llocs les tempestes varen ser acompanyades per pedra com les que es varen vore en la comarca de la Plana Baixa que és varen registrar 20/30 litres men pocs minuts. 

PREVISIÓ 

Huí hem tingut un día completament primaveral en gran part de la Comunitat, i a hores d´ara creixen núvols a les muntanyes d´interior sud, on podría deixar algun ruixat, que no té res que vore, el que varem viure ahir. 

Per a esta nit, serà nit freda, amb pas de núvols baixos en la meitat nord. Tindrem boires en l´interior i les temperatures sense canvis, però les màximes notarem com baixen. 

Demà dimarts el començarem amb boires i més fresc que huí i les temperatures aniran pujant com avançe el matí. Els núvols seran abundants. Per la vesprada fara més sol a la costa i en l´interior tindrem núvols d´evolució que podria caura algun ruixat aïllat a l´interior nord. Les temperatures mínimes baixaran especialment al matí i al litoral. Al migdia les temperatures pujaran un poc. 

PRÒXIMS DIES 

Dimecres tindrem un dia variable, al matí sol i al migdia o a primera hora de la vesprada els núvols començarán a tindre protagonisme. A poqueta nit el cel quedarà completament cobert que es podran registrar plutges dèbils que avançaran de sud a nord. Les temperatures baixaran i el vent bufarà de gregal i moderat al sud on la situació marítima s´alterarà. Dijous i divendres ens esperen que sigen plutjosos, sobre tot el dijous on podrà deixar en punts de la costa del sud potents registres. Les temperatures mínimes ascendiran, però les màximes baixaran.

FOTOGRAFIES DE LES TEMPESTES D´AHIR 

Ens podeu enviar les vostres fotografies al WhatsApp 658 14 07 09 o al correu noticies@defestaenfesta.com 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *