Sueca convocarà el concurs de cartells per a anunciar les Falles de 2021

  • En breu es penjaran les bases en la web municipal

Malgrat la situació sanitària tan extraordinària que estem vivint i la incertesa que suposa, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca es convocarà en breu, un any més, el concurs per a triar el cartell anunciador de les Falles de 2021. “Amb la intenció de donar-li la màxima normalitat possible a una situació que no l’està tenint, i amb el propòsit d’animar, no sols al col·lectiu faller sinó a totes les persones amb inquietuds artístiques que vulguen participar, anem a convocar el concurs per a triar la imatge de les Falles 2021 de Sueca. Confiant que la pandèmia ens done prompte una treva i puguem tornar a poc a poc a l’anhelada normalitat, continuarem amb les activitats previstes dins de la normativa vigent”, ha explicat la regidora responsable, Gema Navarro.

Per això, en uns dies es farà oficial esta convocatòria i s’anunciaran les bases corresponents perquè tots els i les interessats/des puguen presentar-se. “Hem volgut anunciar ja la realització d’este concurs perquè es puguen anar preparant amb antelació els treballs, ja que el termini per a la presentació s’ha acurtat uns dies”, ha precisat Navarro.

Com en l’edició anterior, podran presentar-se tots aquells/es interessats/des a títol personal amb 2 treballs com a màxim, originals i inèdits. A més de ser la imatge oficial de les Falles de Sueca 2021, el treball guanyador obtindrà un premi en metàl·lic de 800 euros. En breu informarem, a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament, sobre els requisits per a poder participar en esta convocatòria.

Ajuntament de Sueca

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA |El Consell tanca la restauració i els comerços tancaran a les 18 hores

Les noves restriccions que el Consell de la Generalitat Valenciana ha anunciat este dimarts amb l´empijorament de la situació epidemiològica a la Comunitat Valenciana. //// 19-01-2021 - 15:00 hores