Últimes hores de les Falles 2021

  • En unes hores les Falles 2020-2021 seran història

Huí 5 de setembre del 2021 (19 de març) es possa punt i final al cicle faller 2019-2020, que s´hauria d´haber acabat en 2020, però la pandèmia ens ho va endur. 

Durant els dies d´estes falles diferents, i deixades les fortes tempestes a meitat de la semana, València viu les últimes hores de les Falles 2021, ja que en 1 hora començarà la cremà de les falles infantils. 

Durant el dia de huí la Plaça de la Mare de Déu ha estat plena de gent i s´han viscut llargues cues a causa del control d´aforament o inclus xicotetes aglomeracions en algunes falles de Secció Especial i en les mascletaes. 

A les 19h es tancarà la plaça de l´Ajuntament per evitar aglomeracions al vore la cremà de les 6 falles que hi han en la plaça. 

Esta vesprada-nit, València cremarà en total 764 falles, a més de la celebració de les Falles en altres municipis com: Torrent, Aldaia, Catarroja, Gandia o Sagunt.  

A les 20h començara a cremar-se les falles infantils, 20:30h la falla infantil de Convent de Jerusalem-Matèmatic Marzal. Mitja hora més tard serà la falla municipal es botarà foc amb un ninot de palla anomenat Foc Penat amb palla d´arròs. 

A partir de les 22h serà la cremà de les falles grans, a les 22:30h la cremà de la falla gran de Convent de Jerusalem – Matèmatic Marzal i a les 23h serà la Meditadora la que tinga el seu final a la plaça de l´Ajuntament. 

Per a facilitar la cremà vora 200 bombers estaran presents en catorze municipis on esta nit es cremen falles. 

Les Falles continuen 

A setembre encara tindrem falles a Paterna, Foios, Godelleta, Meliana i Turis. I en octubre tindrem falles en Alzira, Sueca, Picanya, Onil, Utiel, Benicarló o Borriana. 

A «De festa en festa» ho contarem en la edició especial de «Falles 2021» 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú