Un castell de focs artificials posa el punt final a una setmana sense festes a l’Alcúdia de Crespins

  • A causa de la pandèmia no s’ha pogut realitzar cap dels actes culturals, religiosos i lúdics programats per a les Festes Majors

Un castell de focs artificials en honor al Santíssim Crist i a tot el poble de l’Alcúdia de Crespins va posar anit el punt final a una setmana de Festes Majors atípiques, en què a causa de la pandèmia no s’ha pogut realitzar cap dels actes culturals, religiosos i lúdics programats.

Tanmateix, al castell, patrocinat per l’empresa Royo, es va voler tindre un record de la situació excepcional que estem vivint i al principi del mateix es van disparar tres carcasses blanques i fúcsia en honor a les víctimes de la Covid-19.

Conscient de les particularitats d’aquest any, la regidora de Cultura i Festes, Amparo Albalat, ha volgut agrair a tot el poble el compliment de les recomanacions de les Autoritats Sanitàries al llarg d’aquests dies, així com «la gran responsabilitat demostrada per la immensa majoria de les ciutadanes i ciutadans».

Finalment, ha confirmat que estan estudiant dates alternatives per programar els concerts i activitats suspeses i ha avançat «poder començar prompte a treballar per preparar les festes de 2021 que de segur tots viurem amb més intensitat i il·lusió».

Ajuntament de L´Alcúdia de Crespins 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades