València es desperta pintada d´un missatge especial: “Ací crema el cor d´ una falla”

  • És l´acció de JCF en la nit de la plantà per a recordar a la ciutat que tornarem a gaudir de les Falles a peu de carrer

Aquesta passada nit s’ha dut a terme l’acció amb què Junta Central Fallera ha pintat les 382 demarcacions on es planten les nostres benvolgudes Falles.

Enguany, la situació sanitària no ens permetrà gaudir de l’art i la sàtira dels artistes fallers, però tot i això, des de l’organisme autònom municipal hem volgut dur a terme aquesta iniciativa per donar visibilitat i posar en valor a les comissions falleres. Així, tot el món que passe pels nostres enclavaments s’adonarà que allí es planta i es crema una Falla, la de cadascun dels nostres barris.

Una acció que durà per lema «ACÍ CREMA EL COR D’UNA FALLA», acompanyada pel ja tradicional «Tornarem». Una frase que vol fer relació a que en eixe punt deixem dipositades les nostres il·lusions i els nostres cors cada mes de març. Allí tenim el cor encés, com a comissió i com a Falla. Allí plantem i allí cremem, iniciem i posem final al cicle faller i allí ressorgirem. Perquè continuem amb força, amb passió. Tornarem a plantar, Tornarem a cremar.

Una plantà simbòlica amb la que hem despertat aquest 15 de març, sentint l’empremta d’una emoció compartida. Perquè, tot i els temps difícils que ens ha tocat viure, les Falles no s’apaguen.

JCF // Fotografies: Armando Romero (JCF)

MÉS FOTOS

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors