València viurà unes falles al març però en online

  • Així ho ha anunciat el president de JCF, Carlos Galiana en el últim Ple de JCF d´este exercici

El president de JCF, Carlos Galiana, ha iniciat la seua intervenció recordant a totes les persones que pateixen o han patit la COVID-19. Ha recordat també al faller Carlos López, Secretari de la Delegació de Patrocinis de Junta Central Fallera.

A més, ha anunciat les dates per al tancament de l’exercici faller ‪2020-2021‬ per unanimitat amb els diferents sectors de la festa, tancant l’exercici faller 2020/2021 el 19 de març de 2021, a pesar que no es cremen les falles la nit de Sant Josep.

L’elecció de presidentes/és serà del 20 març al 30 d’abril. Per part seua, els vocals electes enviaran les sol·licituds per email, mitjançant secretaria des del 29 de març al 26 abril de 2021, tots dos inclosos.

L’elecció de vocals electes de sector serà del 3 al 10 de maig, tots dos inclosos.

Les falles de nova creació: de l’1 al 30 d’abril poden sol·licitar el registre per escrit a la Delegació d’Incidències i demarcacions.

Imatge del #PleJCF que s´ha celebrat esta vesprada

L’assessorament jurídic a les comissions es continua prestant en JCF els dimarts de 19.15 a 20.30 hores.

També informa que s’han fet diferents reunions amb algunes Juntes Locals per a «anar plegats de la mà». En aqueixes reunions no es decideix res que afecte a JCF, sinó que es comparteixen inquietuds comunes.

A més, indica que una de les novetats serà la de la/el coordinador COVID-19, per a complir la normativa en els casals. Serà una coordinació amb sanitat i enginyers.

D’altra banda, Galiana avança que s’està planificant un programa d’activitats totalment en línia, per a les dates que haurien de ser les Falles, un programa que contempla des de la Crida fins a la Cremà. Seran activitats virtuals, i s’informarà en profunditat quan estiga tot tancat.

Es treballa en un kit per a les representants de les comissions de falla, però també estarà disponible tot el material en línia per a involucrar a tota la ciutat en la setmana fallera, amb la intenció de fer veure que les Falles estan més vives que mai i omplir les xarxes amb moltíssimes activitats.

Dijous que ve, Galiana mantindrà una reunió amb l’església per a poder planificar les possibles misses del dia de Sant Josep.

La Vicepresidenta 1a, Cristina Estévez, informa que s’ha previst efectuar el lliurament de brillants i l’intercanvi de fotografies per als dies 17-18 d’abril i 24-25 d’abril, supeditat a les condicions sanitàries del moment.

La Delegació de Falla informa que s’organitzaran unes xarrades, emeses mitjançant les xarxes socials de *JCF amb artistes fallers. També es faran falles virtuals amb l’ajuda de Xavi Gurrea. Estes falles tindran un lema comú, ‘Tornarem’, i estaran a la disposició de totes les falles que vulguen participar, enviant les seues «ninots» fins al 8 de març. El 15 de març es publicaran les composicions creades entre totes i tots. Demà s’enviarà des de Secretaria tota la informació.

La delegació de Cultura informa de la cancel·lació del concurs de Teatre Faller d’aquest exercici.

La delegació de Patrimoni avança que s’està treballant en el llibre del Patrimoni, actualitzant els continguts per a adaptar-los a la situació.

Junta Central FalleraComparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors