Falleres Majors de València 2024

Fallera Major Infantil de València 2024 – Marina García Arribas 

És de la Falla Manuel de Falla – Tamarindos del sector Campanar. Té 11 anys i estudia sisé de primaria en el CEIP Lloma del Mas. És fallera des de que va nàixer i sempre de la mateixa comissió. Té el distintiu d´Or i li agrada participar en tot el que proposen a la falla però especialment participar al teatre, atletisme i playbacks. És socorrista del club de salvament i socorrisme SOS Bétera i entrena a la platja i a la piscina i participen en moltes competicions tant autonòmiques com nacionals. L´acte que més li agrada és la Plantà. 

Fallera Major de València 2024 – Mª Estela Arlandis Ferrando 

És de la Falla Bisbe Jaume Pérez – Lluis Oliag del sector Quatre Carreres. Té 22 anys i estudia l´últim any de Dret en la Universitat Catòlica de València. Porta 15 anys sent fallera de la mateixa comissió, l´última recompensa que va rebre va ser el Bunyol d´argent en l´exercici 2020-2021. Actualment en la comissió obstentava el càrrec de subdelegada de Protocol juntament amb la seua mare i s´encarregava de l´agenda de les falleres majors. 

Ve de una familia molt nombrosa, en concret són 5 germans, tots molt molt fallers. Tots tenen càrrecs en una delegació diferent, fins i tot els seus pares, i el seu pare ha sigut diversos anys president de la seua comissió. 

Falleres Majors de València 2024

Cort d´Honor Infantil 2024

Eva Harto Salvador (falla Avinguda de l’Oest), Valeria Casanova Carratalà (Santa Maria Micaela-Martí l’Humà), Rocío Bonal Bonora (Isabel la Catòlica-Ciril Amorós), Carla Estornell de la Vinya (Trinitat-Alboraia), Martina Dorado Riera (Rubén Darío-Fray Lluís Colomer), Julia Daries Ricart (Malva-rosa-Antoni Ponz-Cavite), Paula Escribano Díaz (Gayano Lluch), Gabriella Giannattasio Dell’isola Herrero (Borrull-Túria), Marina Lacomba Sánchez (Barraca-Espadà), Rocío Paredes Andrés (Doctor Gil i Morte-Doctor Vila Barberà), Sofia Artal Palop (Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí) i Lola López Flor (Comte de Salvatierra-Ciril Amoròs)

Cort infantil

Cort d´Honor 2024

Natalia Palomero Andreu (Sant Ignasi de Loiola-Jesús i Maria), Lucía Santarrufina Terrasa (Bilbao-Maximilià Thous), Carla Olmos Llovera (Almirall Cadarso-Comte d’Altea), Beatriz Prieto López (Poeta Emili Baró-Enric Ginesta), Lucía Pastor Ramos (Misser Rabassa-Poeta Maragall), Marta Teresa Chapa Herrero (Poeta García Lorca-Oltà), Jessica Ojeda Vázquez de Agredos (Illes Canàries-Trafalgar), Carmen Mollá Boscá (Doctor Gil i Morte-Doctor Vila Barberá), Lucía Hernández Carabal (Ferran el Catòlic-Àngel Guimerà), Celia Fuster Pallarés (Comte de Salvatierra-Ciril Amorós), Nuria Solaz Jimenez (Gayano Lluch) i Ana Miralles Coloma (Avinguda Burjassot-Pare Carbonell).

Cort major

| 📸 | Armando Romero (JCF)