Qui som?

De festa en festa 2.0 va nàixer en 2012, per a ser més exactes, un 26 de febrer; per Rubén Cortés, per a informar només de les falles d´aquell any. Com la cosa va anar bé, es va decidir continuar fins al dia de huí contant-vos tot el que pase amb les festes de la Comunitat Valenciana.

En eixe moment, només estavem a Facebook i Twitter, no és fins a 2014, quan naix el compte d´Instagram i un any més tard, es crea la primera pàgina web.

En 2019 el canal de Youtube renaix amb els primers videos de les Falles d´eixe any, amb especials de les «mascletaes» de València, les Falles de Benifaió o de la Setmana Santa d´este municipi. A més a més, es començà a donar visibilitat a les festes més menudes de Benifaió com el Perpetuo Socoro, el Corpus o les Festes Patronals d´este municipi, i poblacions com Almussafes, Sueca…

A l´octubre de 2019, començarem a donar veu als representants de les Falles amb les Entrevistes Falleres, on poden expressar les seues sensacions i vivències. 

En 2020 i per culpa de la pandèmia de la COVID-19, ens vam haver de reiventar. D´ esta manera començarem a difondre la CULTURA de les bandes de música oferint les emissions dels concerts de la Societat Artística Musical de Benifaió. 

No és fins al setembre de 2020 quan es crea l´actual pàgina web a la qual actualment tenim més de 200.000 visites, on podreu trobar moltes noticies festives, culturals, Falles, Magdalena, Fogueres, Setmana Santa, Moros i Cristians, etc.. 

Després d´estos deu anys (2012-2022), volem seguir informant puntualment de les tradicions, cultura i festes de la nostra terra. 

COL·LABORA! 

Si t´agrada la nostra feina i vols col·laborar amb un donatiu ho pots fer a través de BIZUM al 610 357 548

LA NOSTRA MARCA