• Les actuacions, amb accés gratuït fins a completar aforament, se celebraran en el CEIP Clara Campoamor on hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, així com un punt violeta

L’Ajuntament de Paterna ha anunciat el cartell dels concerts de les Festes Majors 2022. Ana Mena, M-Clan, Efecto Pasillo i Pep Gimeno “Botifarra a Banda” seran els artistes encarregats de posar la banda sonora als dies grans del municipi.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha assenyalat que “s’ha programat un cicle de concerts amb una gran varietat de gèneres musicals i artistes de gran renom perquè tots els paterners i paterneres puguen gaudir durant les festes dels seus músics i cantants preferits”.

Pep Gimeno Botifarra acompanyat de la seua banda donarà el tret d’eixida als concerts de Paterna d’enguany. El dilluns 22 d’agost a les 22:30h la seua actuació musical homenatjarà el 75 aniversari del Centre Musical Paternense.

El dimarts 23 li arribarà el torn a Ana Mena que cantarà a les 23:00h tots els seus grans èxits, com A un paso de la luna Se iluminaba. La malaguenya ha col·laborat amb el seu talent musical en nombroses pel·lícules i sèries espanyoles.

El toc rocker l’aportarà M-Clan, que el dia 25 d’agost ho donarà tot sobre l’escenari fent sonar els seus temes més coneguts a les 23:00h. La banda liderada per Carlos Tarque porta des dels anys 90 creant cançons inoblidables.

Finalment, el grup canari Efecto Pasillo tancarà aquest cicle de concerts el divendres 26 d’agost a les 23:00h amb la seua particular mescla d’estils pop i funk.

Les actuacions se celebraran en el CEIP Clara Campoamor i l’accés serà gratuït fins a completar aforament. En el recinte hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda i un punt violeta.

PROGRAMA DE FESTES