• La plaça del País Valencià acull el tradicional acte per a festejar el Dia de la Comunitat

La plaça del País Valencià de Benicàssim ha sigut aquest migdia el lloc de trobada de desenes de veïns i veïnes per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana. L’acte festiu ha començat amb una cercavila pels principals carrers del municipi a càrrec de la colla de Dolçainers i Tabaleters, Gegants i Cabuts, l’Agrupació Folklòrica El Cremaller i la Unión Musical Santa Cecília de Benicàssim, a més de les reines de les festes, Andrea Pérez i Marta Vicente, els festers i les festeres, així com les autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa, Susana *Marqués.

A la seua arribada a la plaça País Valencià, les reines de les festes han sigut les encarregades de realitzar la tradicional ofrena al rei Jaume I al costat de l’alcaldessa i l’acte també ha comptat amb balls tradicionals i la interpretació de l’himne de València i el d’Espanya a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia.

Així mateix, amb motiu de la celebració del 9 d’octubre, el Teatre Municipal Francisco Tárrega acull aquesta vesprada a les 19.00 hores el concert de la Maria que arriba a Benicàssim amb la seua gira “El que està per vindre”, homenatjant la cançó tradicional valenciana i els seus referents.