• La jornada prèvia al dia festiu contempla espectacle circense, tancament taurí i tardeo

Benicàssim encara l’equador de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva amb animació infantil, música i activitat taurina. La programació festiva ha començat aquest matí amb l’entrada i exhibició de bestiar boví a càrrec de la ramaderia de Jaime Tárrega “Lucas” i en horari vespertí han sigut les ramaderies de Miguel Parejo Planell “El Castell” i Josefa Escrig “Hnos Bellés” els qui han protagonitzat el desafiament taurí.

Així mateix, el públic infantil ha tingut un important espai reservat en la programació d’aquesta vesprada amb les activitats que s’han dut a terme en el poliesportiu municipal. De la mà del Rototom Sunsplash, el públic assistent ha gaudit de l’espectacle circense infantil “Alma” on la parella formada per Martina i Txikolini han dut a terme l’espectacle de circ Culipardo. Entre els assistents no han faltat la reina infantil, Marta Vicente, i festers i festeres que han acudit disfressats. Davant la previsió de pluja, l’activitat s’ha desenvolupat en el poliesportiu municipal per a així assegurar la seua celebració.

D’altra banda, el recinte firal ha sigut novament punt de trobada de grups d’amics i familiars que han pogut gaudir del tardeo reggae de la mà de León Selector i Lord Visnu.

La programació festiva, si el temps ho permet, preveu sopar de paiporta i karaoke en el recinte de festes.

I per a demà dijous 22, festiu local a Benicàssim, el municipi celebrarà el dia de Sant Tomàs de Villanueva amb missa al migdia. L’activitat infantil “Tot és un joc” amb La Ludoneta i els sainets valencians representats per la companyia de teatre Fadrell en el Teatre Municipal a partir de les 19.00 hores formen part de la programació festiva. Durant l’espectacle en el Teatre, l’Associació La Canastilla realitzarà una rifa a benefici dels damnificats pel volcà Cumbre Vieja de la Palma.