• Destaca l’alta participació en els actes programats durant els deu dies de festes

Després de deu dies de festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva a Benicàssim toca fer balanç de la participació en les activitats que es van programar del 16 al 25 de setembre. Una programació que ha contemplat al voltant de 80 activitats, pensades per al gaudi de tots els públics, i com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “cal destacar l’alta participació de tant veïns com visitants en cadascun dels actes programats demostrant, una vegada més, un comportament exemplar”.

Dins de les novetats contemplades en els presents festejos ha destacat la recuperació de les casetes, punt de trobada de veïns i visitants i que han tornat a dinamitzar el nucli urbà durant els festejos. Recordar que el consistori ha impulsat per a aquestes festes els tardeos en el recinte firal i, al costat de les actuacions musicals i els sopars de paiporta programats, han omplit d’activitat l’espai festiu.

El regidor de Festes, Arturo Martí, ha comentat per la seua part que “per a evitar que la pluja prevista poguera motivar la suspensió d’alguna actuació programada en el recinte firal, ampliem l’espai cobert i així assegurem el desenvolupament de la programació dels últims dies de festa”. Així, el temps únicament va provocar la suspensió de la marxa amb bicicleta programada per al diumenge 18 i les activitats infantils del dimecres 22 es van traslladar al poliesportiu municipal “per a assegurar la seua celebració ja que la probabilitat de pluja per a aqueixa vesprada era alta”, ha afegit Martí.

Seguint amb les activitats infantils, aquestes han tingut un gran acolliment “i hem volgut dotar d’actes per als més xicotets durant les vesprades de festa i hem celebrat una nova edició de la Festa de l’Aigua que va omplir de diversió i gran participació el carrer Sant Tomàs”.

També destacar les propostes culturals dirigides a diferents públics i que ha contemplat des dels tradicionals balls a càrrec de l’Agrupació Folklòrica El Cremaller i el concert de la Unió Musical Santa Cecilia, passant per la Nit de l’Art, exposicions, sainets valencians i representacions teatrals.

L’alcaldessa ha tancat el balanç agraint “la implicació de la regidoria de Festes, la comissió, funcionaris, brigada municipal, Policia Local, i de manera especial a les reines de les festes Andrea Pérez i Marta Vicente i als festers i festeres que han engrandit la setmana festiva en honor a Sant Tomàs”.