• El dia 8 de maig els veïns del carrer Ermita viuran el dia gran de la Patrona dels valencians 

El municipi de Benifaió (Ribera Alta), com molts municipis de la provincia de València es preparen per a viure la festa de la Mare de Déu dels Desamparats, patrona dels valencians. I el próxim dissabte 7 de maig, i com molt municipis participaran de la tradicional peregrinació a la Basílica de la Mare de Déu.

La Plaça Major del municipi será el punt de trobada per a eixir a les 21:00h des de la plaça cap a la Basílica on es recorrerà els més de 24 quilòmetres a peu que separen el municipi de la capital del Túria. Totes les persones que volen participar tindran que formalitzar la seua inscripció a la partir del dilluns a la Farmàcia de José March en la Avinguda Germanies, 37 de Benifaió, amb un cost de 2 euros en concepte d´assegurança.

Al dia següent, Dia de la Patrona, els Festers i Festeres de la Mare de Déu dels Desamparats han preparat una programació especial per a celebrar la festa de la «Geperudeta».

8:00h Despertà

8:15h Rosari des de l´esglèsia parroquial fins l´ermita

09:00h Missa de Campanya a l´ermita
(En finalitzar, trasllat de la imatge de la Mare de Déu, fins a l´església parroquial)

Al finalitzar el trasllat, «Xocolatà» al carrer ermita a càrrec dels Festers i Festeres 2022

19:00h Missa Solemne en honor a la Mare de Déu dels Desamparats a l´església parroquial

Al finalitzar trasllat en processó de la imatge de la Mare de Déu, amb la participació del grup «Benifaió en Dansa» amb tabal i dolçaina i la banda de la Societat Artística Musical de Benifaió.

Un castell de focs d´artifici posarà el punt i final a la festa.