• I de la redacció de l´avantprojecte del Reglament Faller
  • Carlos Galiana presideix la primera reunió: «Treballem per i per a les Falles» 

Una vegada triats per l’Assemblea de presidentes i presidents de falla les persones que s’encarregaran de l’organització del Congrés Faller i de la redacció de l’avantprojecte de Reglament Faller, les meses precongressuals enceten els seus treballs. Este dimecres s’han donat cita en una reunió celebrada en la seu de Junta Central Fallera, a la qual ha assistit el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, qui ha donat la benvinguda a totes elles.

El coordinador de la mesa d’organització del Congrés Faller, Juan Bosco Miquel, ha afirmat que la reunió de hui ha servit per a «formalitzar la composició de la mesa» i ha indicat que al setembre «començarà a treballar per a completar el marc d’actuació del Congrés«. Miquel ha expressat el seu desig, «com a qualsevol faller«, que la celebració d’este Congrés «siga la millor de totes«. «Treballem per i per a les Falles«, ha afegit.

Per la seua banda, el coordinador de la mesa de redacció de l’avantprojecte del Reglament Faller, Jorge Miguel Guarro, ha destacat que amb esta trobada «s’ha complit el primer tràmit de reunir-se abans que es compliren nou dies des de l’elecció» de la composició de les meses precongressuals. Ara, ha apuntat, «és hora de posar-se mans a l’obra«.

La mesa d’organització del Congrés està composada per Juan Bosco Miquel, Fernando Manjón, Amparo Serrano, Julio Torras, Patricia Cobacho, Antonio Fagoaga, Amparo Felip, Mª Jesús Andrés, Isabel Estela, José Ángel Monzó, José Vicente Lahuerta, Gabriel Aranaz, Noelia Soler, Rafael Ferrando i Pablo Guillen.

Per altre costat, de la mesa de redacció de l’avantprojecte de Reglament Faller formen part Jorge Miguel Guarro, Vicente Carlos Boluda, Joaquín Berlanga, Juan Francisco Solivares, Enrique Almero, Ramón Estellés, Vicente Almela, Cecilia Herrero, Jorge Defez, Lorenzo Lamelas, Mª del Carmen Lledó, José Luis Font, José Manuel Ferrando, José Manuel Nieto, Luis Frejo, Pepe Pastor, Ximo Roig, Miquelo García, José Luis Gomar, Antonio Marco, José Luis Pérez, Manolo Mas, Miquel Ramon, Óscar Rueda i Ángel Santamaría.