• L´acte será este dissabte on es reuniran 24 juntes locals de la Comunitat Valenciana

La ciutat de Dénia acull, aquest dissabte 23 de setembre, l’acomiadament de les falles majors de la Comunitat Valenciana del 2023, un acte que reunirà en la capital de la Marina Alta a 24 juntes locals de la Comunitat Valenciana.

A les 17:30 està prevista l’arribada de les persones convidades a l’Ajuntament de Dénia, on es celebrarà la recepció oficial. A les 18:30 hores, l’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de festes, Raul García de la Reina, dirigiran unes paraules de benvinguda a les delegacions. A continuació, es realitzarà la fotografia oficial a les escales de l’Ajuntament.

Posteriorment, la comitiva desfilarà pels carrers Diana, Marquès de Campo i Temple de Sant Telm fins a l’auditori del Centre Social, on està prevista que a les 20:00 hores comence l’acte d’intercanvi de fotografies que presidiran les falleres majors de València 2023 i les seues corts d’honor, junt amb les falleres majors de Dénia 2023 i les seues corts d’honor.

Al finalitzar l’acte, es dispararà un espectacle pirotècnic des del solar de l’antic ambulatori.

La jornada culminarà a l’Androna Multiespai, on les persones convidades gaudiran d’un sopar basat en productes i receptes de la Marina Alta.