• Es reforçaran les línies 93 i C3 per facilitar els desplaçaments al castell de focs artificials dissabte a la nit

Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha preparat un dispositiu d´informació al carrer per facilitar els desplaçaments durant la festivitat del 9 d’octubre. El pròxim diumenge, des de les 8.00 a les 22.00 hores, un equip de l’EMT informarà la ciutadania en diferents punts de la ciutat sobre les línies afectades i recomanarà alternatives per arribar als actes amb autobús.

A més, demà dissabte 8 d’octubre a la nit, l’empresa municipal reforçarà el servici nocturn de les línies 93 i C3 per facilitar els desplaçaments al campus de Tarongers, on se celebrarà el tradicional castell de focs artificials a les 23.00 hores. Per este motiu, les línies 18, 40, 71, 93 i 98 en canviaran lleugerament el recorregut.

El diumenge 9 d’octubre hi ha previstes diferents activitats que provocaran talls de trànsit i alteracions en els recorreguts d’algunes línies des de l’inici de la jornada. Per exemple, amb el tall al trànsit del centre de la ciutat, la línia C1 Centre Històric no circularà diumenge. Les persones usuàries poden accedir a tota la informació detallada per línies a la pàgina web d’EMT, l’APP o les xarxes socials.