• Sintonia renovada, nous personatges i moltes sorpreses que es podran vore en la temporada 16 de la sèrie més estimada pel públic valencià

El próxim diumenge 15 d´octubre, torna la sèries més estimada de la televisió pública valenciana. A partir de les 22h i cada diumenge, els amants de la sèrie podran gaudir dels nous episodis de la temporada 16 de L´Alqueria Blanca.

Esta nova temporada arriba plena de sorpreses, noves trames, personatges que tornen i personatges nous. A més, s´estrena la sintonia renovada amb les veus de Carme Juan i Pep Gimeno, Botifarra.

La passada temporada va acabar amb la mort de Don Joaquim i moltes qüestions quedaren en l’aire. El poble encara no s’ha recuperat del tot de la sobtada mort, però viu amb esperança l’arribada al món d’una nova criatura. L’embaràs de Raquel evoluciona amb normalitat, tot i que l’alcaldessa haurà d’encarar altres reptes professionals i personals.

Tampoc la resta d’habitants de l’Alqueria ho tindran fàcil per a fer els seus projectes i l’amor serà un sentiment que donarà satisfaccions, però també serà font de conflicte, tant per als personatges que ja coneixem com per als nous que s’hi incorporen en esta temporada.

Què passarà amb la boda de Marta i Daniel, amb Fèlix i l’acomiadament de Núria, amb Xavi i la seua tornada al món de la pilota? I hi haurà algun romanç amb Isabel, la mestra.

Totes estes preguntes tindran resposta a partir d´este diumenge amb els nous episodis de L’Alqueria Blanca.