• La Fonteta s’omplirà amb la música de quatre grups valencians el pròxim divendres 30 de setembre

‘Que no s’acabe mai’ és el lema que portarà enguany l’acte d’Elecció de les candidates a Falleres Majors de València 2023 i les seues Corts d’Honor, que se celebrarà divendres que ve, 30 de setembre, en el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís. Títol compartit amb un dels temes que ressonarà al pavelló de la mà de Pupil·les.

Pupil·les és un grup valencià de música rap, format per Natàlia Pons i Mireia Matoses junt a DJ Rule, Joan Rodríguez. Dos veus femenines eixides del barri valencià de Benimaclet i que porten des de 2014 regalant-nos els seus temes plens de missatge.

Junt a elles estarà també Bombai, que ens regalarà ‘Solo si es contigo’, el single amb el qual es van donar a conéixer al gran públic. Bombai és un grup valencià format per la veu de Javi i amb Vicente a la guitarra elèctrica i Ramón a l’acústica, tres amics que han composat cançons que van des pop-rock fins al reggae i on l’alegria i el bon rotllo són els protagonistes.

Amb la seua ‘Alegria’, El Diluvi també estarà present a l’acte d’Elecció de les candidates a Falleres Majors de València de 2023. Les veus de Flora Sempere i David Payà aniran acompanyades del talent musical de la resta de components del grup: Lluc Llorens, Txus Rodríguez, Dani Garcia, Andreu Ferre i Jordi Bernabeu. El Diluvi fusiona estils tan diversos com ara la cúmbia, el reggae, la rumba, el folk i la música tradicional o d’arrel valenciana.

Completa la terna d’actuacions el cantant de El Puig Zzoilo, qui ens delectarà amb el seu conegut tema ‘Mon Amour’, una cançó que va publicar al desembre de 2020 i que ens ha acompanyat des d’eixe moment, convertint-se també en una de les preferides de les nostres Falleres Majors de València i Corts d’Honor.

La prèvia de l’acte correrà a càrrec d’altre valencià, el DJ Boccachico, un habitual de nombrosos festivals per tota la Comunitat Valenciana i la resta del territori nacional.

Totes estes actuacions i la resta de l’acte es podran comentar i seguir a les xarxes socials amb el hashtag #Elecció23.

👤📸 | Delegació de Mitjans i Comunicació JCF |