La Fira i Festes d’enguany se salda amb un èxit rotund de participació i sense incidents destacables. És la principal conclusió després de les primeres valoracions que s’han fet aquest mateix matí per part dels responsables municipals.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, en primer lloc, ha volgut agrair als «tècnics, equips de producció i a totes les persones que han fet possible que la Fira i Festes haja estat un èxit. També a les brigades de neteja i seguretat que ens han permés gaudir amb tranquil·litat de tota l’àmplia programació que s’ha ofert» i ha fet extensiu l’agraïment a la ciutadania i als milers de persones que durant aquests dies ens han visitat.

Balbina Sendra, regidora delegada de Cultura, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit de la Fira d’aquest any. L’edil ha posat en valor el treball del departament de Cultura i d’altres com la Policia i els serveis bàsics.
Pel que fa a les xifres, Sendra ha informat que 7.000 persones van participar en les activitats organitzades al María Enríquez, 8.500 al parc de la Festa, 17.000 a la plaça del Mosset i les més de 4.000 que van acudir als concerts de la Marquesa a més del Teatre Serrano que va congregar 2.000 persones en diverses activitats.
Pel que fa a les activitats de carrer, es calcula que van ser gairebé 6.000 persones les que van gaudir d’aquests espectacles mentre que 3.000 ho van fer dels diferents concerts a les places.
Una altra xifra que ha destacat la regidora han estat les més de 10.000 persones diàries que van visitar la Fira o els mercats temàtics.

Pel que fa a la seguretat, la regidora Lydia Morant ha afirmat que malgrat la massiva assistència, no hi ha hagut indigents destacables. «El dispositiu policial ha donat resposta a totes les necessitats i la coordinació amb la Policia Nacional ens ha permés arribar a totes les parts de la ciutat perquè s’hagi pogut gaudir amb total normalitat de la Fira«.