El passat dimarts la JLF va presentar els comptes de l’exercici 2021-2022 a l’assemblea de Presidents de mans del vicepresident econòmic Antonio Goig.

Jaume Bohigues aprofitaria per acomiadar-se oficialment de les falles d’Alzira i fer balanç dels cinc exercicis que ha estat al capdavant de dita entitat. Jaume va voler destacar que baix el seu mandat s’ha amortitzat la major part del crèdit bancari que arrossegava la JUNTA LOCAL de l’anterior directiva; va destacar també la inversió realitzada amb la ubicació de la nova seu de la Junta, la creació de la nova Verge del Lluch, la secretaria virtual i altres activitats que han suposat un canvi per a les falles d’Alzira com la creació dels premis Pont de Ferro a la cultura fallera, el Premi Murta i actes nous com la Gala de la Cultura, l’Homenatge al Foc Antic, entre d’altres, que espera es consoliden. També va voler ressaltar tots els canvis a nivell organitzatiu que han sigut positius per a les falles d’Alzira en general.

Així mateix va demanar disculpes per les errades que al llarg dels cinc exercicis haja pogut cometre al capdavant de la Junta Local, al mateix temps que aprofità l’ocasió per a oferir la seua ajuda en la transició al nou president que resulte escollit del procediment d’elecció que es va iniciar en la mateixa assemblea, després que la secretària general, Rebeca Chorro obrirà el termini per a la presentació de les candidatures a president de la JLF, que coneixerem després que les comissions Falleres voten entre el 6 i el 8 de maig.