Amb el l’arribada del mes d’octubre, Alberic ha donat inici a les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu del Roser. Els actes començaven el diumenge dia 1, a les 19.00 hores, amb la celebració de la Solemne Missa en la plaça de la Constitució, davant la parròquia de Sant Llorenç i la façana principal de l’Ajuntament. L’eucaristia, oficiada per D. Juanjo López, va estar presidida per les imatges dels dos patrons d’Alberic: Sant Llorenç i la Mare de Déu del Roser.

Tot seguit a la Missa, les veïnes i els veïns d’Alberic van acompanyar el sant i la Verge en processó pels carrers del municipi, finalitzant el recorregut a l’interior de la Parròquia de Sant Llorenç. Els actes en honor a la Mare de Déu del Roser continuaran fins al divendres 13 d’octubre, quan tindrà lloc el res del rosari en l’ermita de la Verge de Cullera.

A banda dels tridus a la Mare de Déu del Roser que se succeeixen entre setmana, este divendres 6 d’octubre el Teatre Liceu acollirà la comèdia teatral ‘Ceferina encuentra novio’, un sainet valencià que arribarà a Alberic gràcies a la col·laboració del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València.

El dissabte 7 d’octubre, la parròquia de Sant Llorenç estarà oberta des de les 10:00 del matí i fins a les 19:30 hores per a resar el rosari de manera contínua.