• Les sol·licituds es podran presentar des d’este mateix dilluns, 30 d’octubre i fins al 22 de desembre

A partir de hui es podrà presentar les sol·licituds per als permisos d’activitats i ocupació de cara a les Falles 2024. El termini romandrà obert fins al 22 de desembre. La presentació de documents es farà de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de València.

L’habitual desenvolupament de les festes falleres exigeix un treball conjunt entre el col·lectiu faller i els diferents serveis municipals. Per a fer-ho efectiu, una de les premisses fonamentals ha sigut disposar d’un mecanisme àgil i senzill per a la tramitació de les autoritzacions de les activitats, instal·lacions i ocupació del domini públic a les comissions falleres amb motiu de les Falles.

Per això, amb l’experiència acumulada dels diversos actors que intervenen en la tramitació, el Servei de Festes i Tradicions treballa per a continuar millorant este mecanisme. En este sentit, un any més, l’Ajuntament posa en marxa els procediments per a sol·licitar estes autoritzacions i aconseguir que la celebració de les Falles 2024 es desenvolupe en les millors condicions possibles.

Amb la finalitat de facilitar a les comissions falleres la tramitació i la gestió de les autoritzacions de l’ocupació del domini públic per a les activitats, instal·lacions i ocupació del domini públic durant la festivitat, resulta necessari aprovar unes directrius que regulen este procediment.

Unes directrius que enguany s’han presentat abans de la data habitual i per això, el termini de presentació de sol·licituds serà de 54 dies naturals front als 46 del termini del passat any. Per tant, les comissions falleres tindran més dies per a poder fer els tràmits i també fer-ho abans amb molta més previsió.

Més informació en el següent enllaç.