• El regidor de Cultura s’ha reunit amb els qui ostenten l’alcaldia en estos nuclis urbans per a dissenyar la pròxima edició de “Cultura a les Pedanies”
  • La present edició es desenvoluparà entre el 3 de novembre i el 2 de desembre

La setena edició de “Cultura a les Pedanies” se celebrarà entre el pròxim 3 de novembre i el 2 de desembre “amb la finalitat de descentralitzar i desestacionalitzar l’activitat cultural de la ciutat”. Esta iniciativa completarà la proposta de “Cultura als barris”, que va començar el passat 22 de setembre i conclourà el 5 de novembre, després d’impulsar 120 activitats de diferents modalitats artístiques en 24 barris de la ciutat. I, en paraules del regidor de Cultura, José Luis Moreno, “facilitarà la promoció de la cultura en espais pròxims a la ciutadania, d’accés lliure i gratuït”.

Així ho ha manifestat hui el regidor, davant els alcaldes i alcaldesses de les diferents pedanies de València, amb els qui s’ha reunit per a donar-los a conéixer la programació d’esta campanya que va ser aprovada en Junta de Govern Local el passat 7 de setembre.

José Luis Moreno ha manifestat “la voluntat de l’actual corporació d’escoltar als qui ara ostenten ara l’alcaldia de les pedanies per a poder programar la pròxima edició en funció de les necessitats culturals que ens facen arribar”.

En esta reunió, que s’ha celebrat a la Sala de Comissions de l’Ajuntament, José Luis Moreno ha escoltat els i les representants d’estos nuclis urbans “per a treballar de cara al futur i adaptar les propostes culturals a les demandes de les pedanies”.

José Luis Moreno ha indicat que amb esta iniciativa “l’Ajuntament impulsa la promoció de la cultura en les seues diverses manifestacions i atén les necessitats culturals de tota la població, amb propostes adaptades a les especificitats dels contextos on han de desenvolupar-se a fi de complir amb les expectatives de la ciutadania”.

En anteriors edicions l’oferta cultural ha inclòs des de la posada en escena d’obres teatrals, fins a concerts o altres espectacles musicals. Per al públic infantil s’ha programat conta contes i altres activitats lúdiques relacionades amb les arts.

En la reunió de hui han participat Manuel Martí (La Punta), Carmen Barat (Benifaraig),  Rafael Arnal (La Torre), Ángel Torrijos (Borbotó), Vicente Peris (Benimàmet-Beniferri), Víctor Pons (Carpesa), Rafael Roca (Massarrojos), Sol Verdeguer (Castellar-L’Oliveral), José Manuel Gimeno (Cases de Bárcena, Mahuella, Rafalell i Vistabella), Fina Flores (Poble Nou), Chelo Tarazona (Forn d’Alcedo),  Cristina Peris (Pinedo), Blanca Vilches (El Saler), Mari Carmen Aznar (El Perellonet) i Gema Estevens (El Palmar)