L’Alcúdia de Crespins comença demà les Festes Majors, en honor al Santíssim Crist i a la Divina Aurora, que tindran lloc des del dissabte, 3 de setembre, quan se celebra el pregó a les portes de l’ajuntament, i fins al pròxim 11 de setembre.

Després de dos anys de parada obligada per la situació sanitària, la localitat espera recuperar les festes amb la mateixa o major il·lusió i des de la Regidoria de Festes han preparat un programa amb un ample ventall d’activitats.

Tot i que ja s’han celebrat alguns actes, serà demà amb el dia de l’Entrà quan l’Alcúdia de Crespins done el tret d’eixida de les Festes Majors amb un dia replet de festejos, entre els quals en destaquen la tradicional Entrà, el pregó i la nit de cants a la Divina Aurora.

A més, entre els espectacles lúdics destaquen la Nit del Rock amb els grups El Diluvi, Sin Propina i Hey Zuri a la carpa de la Zona Jove de la Sénia, i la plaça de la Constitució acollirà a partir de les 23:00 h l’espectacle musical Top Talent.

El 4 i el 5 de setembre se celebren el Dia de l’Aurora i el Dia del Santíssim Crist, respectivament, amb tota una sèrie d’actes religiosos que es combinen amb espectacles pirotècnics al llarg de les dos jornades, com la Gran Corda, organitzada per la penya El Cristo per a dissabte a la nit. Tampoc faltaran les activitats musicals com l’espectacle «Eterna Rafaella» que tindrà lloc a la plaça Constitució, el dia 4, a les 23:00 hores i una disco mòbil a la Zona Jove en la nit del 4 de setembre. Per al dia 5 s’ha programat la «Nit de riure’s» amb l’humor de Maria Juan i Cabra Fotuda.

PROGRAMA D´ACTES