•  Les regidories de Festes i Participació Ciutadana col·laboren per a donar impuls a aquesta tradicional festa al Passeig del Calvari

Les regidories de Festes i de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Crevillent han col·laborat per a organitzar les Festes de Sant Gaietà al passeig del Calvari, del divendres 5 al diumenge 7 d’agost. Una festa que rebrà un fort impuls gràcies al programa d’activitats programades: un tobogan aquàtic a la Boquera del Calvari el divendres 5, el monòleg de Rubén Serrano i una batucada el dissabte 6, a més de food trucks amb menjar durant divendres i dissabte.

El regidor de Festes, Josep Candela, ha celebrat “el nou impuls que han rebut les festes de Sant Gaietà, primer l’any 2019 i una altra volta enguany, després dels anys de pandèmia, una mostra de la potencialitat del poble per a organitzar festes atractives per a tot el món”, mentre que la regidora de Participació Ciutadana, Ana Vanesa Mas, ha destacat “la implicació de la ciutadania de Crevillent en aquesta festa, un espai on poder socialitzar i recuperar les tradicions que han marcat el caràcter de les crevillentines i crevillentins durant tants anys”.

El divendres 5 d’agost de 16:00 a 20:00 hores s’instal·larà un mega tobogan aquàtic a la Boquera del Calvari, una activitat d’oci aquàtica que es complementarà amb castells unflables d’aigua al Calvari. Una activitat pensada per als menuts i menudes per a combatre amb diversió la calor de l’estiu.

El dissabte 6 d’agost començarà amb una batucada al Calvari a les 11 del matí i acabarà amb el monòleg de l’humorista Rubén Serrano a les 21:00 hores, que ha aparegut a programes com “Zapeando” de La Sexta o “Got Talent” de Telecinco. Tot això acompanyat dels food trucks amb menjar, que estaran al passeig del Calvari durant tot el divendres i dissabte.

L’objectiu de l’ajuntament i aquestes regidories és mantenir viva la tradició de les festes de Sant Gaietà al Calvari perquè tornen a ser un referent de la cultura popular del poble.