• Es dispararan en les festes del Lledó, Sant Cristòfol i Sant Pere 

El Patronat Municipal de Festes de Castelló de la Plana ha acordat reprogramar per a les festes del Lledó, Sant Cristòfol i Sant Pere les mascletaes suspeses en la setmana de la Magdalena pel temporal de vent i pluja. A més a més, durant la setmana de les festes de Sant Pere, en dies i hores encara per determinar, se celebrarà al Grau la Nit Màgica de Teatre i es dispararà una mascletà mixata nocturna.

D´esta manera, està previst que el próxim diumenge 1 de maig a les 00:45h, amb motiu de les festes de la Mare de Déu del Lledó, es dispare un castell de focs artificials al parc de l´Auditori i Palau de Congressos; i el mateix dia a la 13:00h i al mateix lloc, es dispare una mascletà a càrrec de Caballer FX prevista inicialment per al dijous de Magdalena.

Al mes següent i en les festes en honor a Sant Pere es dispararà al Grau la mascletà de la Pirotècnia Turís que estava programada per al dimarts de Magdalena, també es celebrarà la Nit Màgica i una mascletà mixta nocturna. Tot i que encara no hi ha dia ni hora. Per al mes de juliol, per a les festes de Sant Cristófol també amb data i hora per determinar s´ha previst disparar la mascletà de Peñarroja del dissabte de Magdalena, en el recinte de mascletaes del carrer Rosa Maria Molas.