• Els Clavaris del Carme d’Alaquàs han celebrat la seua seua festivitat del 8 al 17 de juliol amb èxit d’acollida

Alaquàs ha celebrat del 8 al 17 de juliol les Festes del Carme d’Alaquàs amb una programació per a tots els públics organitzada pels Clavaris del Carme amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs.  Durant aquests dies, els carrers del Barri del Carme d’Alaquàs s’han engalanat per a viure unes festes marcades pel sentiment de retrobada després de 2 anys arran la pandèmia.

Durant aquest cap de setmana han tingut lloc alguns dels actes més emotius i esperats. La tradicional Ofrena de Flors en honor a la Mare de Déu del Carme va tindre lloc el dissabte 16 de juliol amb la participació dels Clavaris del Carme, les Falleres Majors d’Alaquàs 2022, Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba i algunes comissions falleres del municipi. Durant la vesprada es van iniciar els treballs d’ornamentació de carrers a càrrec del veïnat que van finalitzar a la matinada. Per la nit va haver un espectacle de copla espanyola a la plaça de la Constitució que va comptar amb gran èxit de participació. Els actes van finalitzar el diumenge 17 de juliol amb la missa i processó pel recorregut habitual i un castell de focs d’artifici. Destaca també el festival de música remember celebrat aquest divendres a la plaça de la Constitució.

La programació ha comptat amb tot tipus d’actes per a tots els públics. La festivitat es va iniciar el divendres 8 de juliol amb el pregó oficial i coet a càrrec dels Germans Moya d’Alaquàs que va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i de la Regidora de Festes, Sandra Conde. L’acte va continuar amb una degustació de pisto popular i la passejà de la Mare de Déu amb coets pel barri.

A partir d’aquest dia han tingut lloc diversos actes com un parc infantil, degustacions gastronòmiques, festival de paelles i sopars populars amb el veïnat dels diferents carrers del barri. Ha hagut també diversos campionats de Futbol 3, de parxís i truc i un concurs de truita.