• Entre la programació es troba el tradicional festival de paelles i el concert del 9 d’octubre, exposició de fotos antigues, espectacles i teatre, tallers i animacions per als més xicotets

Massanassa, programa del 9 d’octubre de 2023- L’Ajuntament de Massanassa, a través de la Regidoria de Cultura i Festes, ha preparat tot un programa d’actes per a celebrar les Festes del 9 d’Octubre, que enguany en la localitat es troben en el seu 28é aniversari de festivitat.

Serà del 2 a l’11 d’octubre quan la població puga tornar a disfrutar del tradicional festival de paelles que cada any reuneix més de mil persones, el concert del 9 d’octubre oferit pels músics i músiques de Massanassa, espectacles, teatre, tallers i animacions infantils.

“Les festes del 9 d’octubre són unes festes molt nostres i des d’este ajuntament treballem sempre perquè les tradicions no es perden i continuen vives, per això hem preparat un any més un programa dirigit al públic en general per a posar en valor la nostra tradició més valenciana”, expressa l’alcalde de Massanassa, Paco Comes.

Programa Festes 9 d´Octubre

Dilluns 2 d’octubre

 •  De 17:00h a 18:00h a l’Escola d’Adults: Taller de mocadors de Sant Donís. Inscripcions a la Biblioteca.
 • A les 19:00h a la Sala Gabriel Cualladó: Inauguració de l’exposició de fotos antigues. Oberta al públic fins al 13 d’octubre en horari de 18:00h a 20:00h.

Dimecres 4 d’octubre

 • De 10:00h a 13:00h en l’Edifici Municipal C/Gregori Mayans: Taller de socarrats valencians. Inscripcions a la Biblioteca.
 • De 16:00h a 19:00h en l’Edifici Municipal C/Gregori Mayans: Taller de socarrats valencians. Inscripcions a la Biblioteca.

Divendres 6 d’octubre

 • A les 18:00h en la Pl. de l’Alqueria de Sòria: Inici de l’espectacle de carrer Aventura Medieval, de Drac Màgic, per a la població infantil.

Dissabte 7 d’octubre

 • A les 20:00h a l’Auditori Municipal Salvador Seguí: L’Escola Municipal de Teatre presenta la segona representació de l’obra: Homicidi a domicili, an imperfect murder. Invitacions a la Biblioteca.

Diumenge 8 d’octubre

 • A les 19:30h a l’Auditori Municipal Salvador Seguí: Concert del 9 d’octubre per la Banda de Música del Centre Instructiu i Musical de Massanassa (CIMM). Invitacions a la Biblioteca.

Dilluns 9 d’octubre

 • A les 08:00h: Despertada amb tronadors per la Colla Despertades de Massanassa.
 • A les 11:00h: Animació pels carrers de la població amb tabalet i dolçaina per la Colla A Quatre Quaranta.
 • A partir de les 08:00h en el Poliesportiu Municipal: Festival de Paelles. Horari: de 08:00h a 10:00h, entrega de taules, cadires i llenya; d’11:30h a 13:00h, repartiment de l’arreglo per a la paella; a les 11:00h en el frontó municipal, jocs infantils; a les 11:30h, tómbola solidària per l’Associació Natania; a les 12:00h en la pista coberta, masterclass de ball; a les 17:00h, vesprada animada amb DJ’s locals.

L’Ajuntament oferirà la carn, l’oli, l’arròs, la verdura i la llenya. Inscripcions a la Biblioteca amb donatiu d’1 euro per persona a favor de Massanassa Solidària. Lots mínim de 10 persones.

Dimecres 11 d’octubre

 • A les 19:30h a l’Auditori Muncipal Salvador Seguí: Espectacle Que Flamenca Sóc!, fusió de folklore valencià i flamenc. Invitacions a la Biblioteca.