• El dilluns 9 d´octubre tindrà lloc la XIX Gran Entrada Mora i Cristiana

Ahir a la vesprada al saló de Cristall de l´Ajuntament de València, va tindre lloc el «Pregó de la Festa» a càrrec de Félix Crespo Hellín. L´acte van estar presents les Madrines 2023, que son Nerea López i Carmen Martín, Falleres Majors de València 2022; els capitans moro i cristià, Juan Carlos Ruiz i Miguel Corton (respectivament). També van estar present, el regidor de Festes i Tradicions, Santiago Ballester, i la regidora de Familia, Educació i Consum, Rocío Gil. I els regidors, Pere Fuset i Núria Llopis.

Al finalitzar el Pregó, es va presentar el cartell de la festa 2023, realitzat per Marina Puche. A més també es va conèixer el «Llibre de Festes», realitzat per Juan Carlos Gisbert. Després de la presentació del llibre, va pendre la paraula el pregoner, D. Félix Crespo, que va evocar la seua etapa de regidor i els inicis de la nostra festa, després de la intervenció de la qual, el Regidor de Festes, es va dirigir als presents per a desitjar les millors festes possibles.

Va tancar l’acte el President de la Federació, Sr. Vicente Roig, agraint la presència i desitjant que aquestes festes que ara comencen complisquen les expectatives que tenim depositades en elles.

Esta és la programació de les Festes de Moros i Cristians al Cap i Casal 2023.

Dissabte 7

20h Ambaixades de la Conquesta – Torres dels Serrans (Plaça del Furs)

Diumenge 8

12h Alardo d´arcabusseria – Des de la plaça del Mercat fins a la plaça de l´Ajuntament

Dilluns 9 

16h Baixada de Glòria, des de la plaça de l´Ajuntament

17h XIX Gran Entrada Mora i Cristiana. Des de el Parterre, c/ de la Pau, Marqués de Dos Aguas, Poeta Querol, c/ Barques, plaça de l´Ajuntament i Marqués de Sotelo.

Del dissabte 7 al dijous 12

Gran Mercat Medieval, entre els ponts de l´Exposició i de les Flors