• Este portal ha preparat una programació especial en les seues xàrcies socials i web

Un any més des de «De festa en festa» ens volquem amb la festivitat de la patrona de tots els valencians.

Per a començar la programació especial, emetrem en en facebook i en youtube el próxim dijous 5 de maig a les 21:00h el documental «Mater Desertorum» Història i present de la Mare de Déu dels Desamparats.

El divendres 6 de maig, connectarem en directe a les 20:00h i a les 23:00h amb les «Danses» en la Plaça de la Mare de Déu de València. Els nostres companys de «Univers Faller» seran els encàrregats de realitzar l´emissió conjunta amb la nostra pàgina de facebook, i d´altres pàgines com Falles i Tradicions, La Millor Festa o No solo Fallas. A més dissabte s´emetran en directe les dos «Danses» i el diumenge la Solemne Processó.

Les càmares de «De festa en festa» es traslladaran als actes de Benifaió, un any més. Enguany emetrem en directe en la nostra pàgina de facebook, la Missa de Campanya a les 09:00h del mati i durant la següent setmana emetren reportatges especials del cap de setmana al canal de youtube.

Al web, la informació continuarà durant el cap de setmana, per a mostrar-vos tot el que estiga passant amb la festivitat de la Mare de Déu.

PROMO