• Serà el próxim 9 d´octubre al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió 

En De festa en festa 2.0 estem a punt de posar punt i final al nostre 10é aniversari i ho fem amb la gran estrena del pasdoble fester. El compositor d´este pasdoble és el benifaioner Àngel García Martínez.

García és un músic actiu en tres facetes (docent, interpretativa i compositiva), en el CEM de Benifaió, La Vella de Xàtiva, l´Ateneu Musical d´Albalat de la Ribera, Conservatori de Meliana o al C.P.M. Vicent Vera de Sueca.

Àngel García a més d´estrenar del pasdoble de «De festa en festa 2.0», també s´estrenara al Palau de les Arts de València el pasdoble de Nerea López Maestre, Fallera Major Infantil de València 2022, on ell es el compositor.

El próxim 6 d´octubre a les 20h, emetren un programa especial de «Parlem amb…» on entrevistem a Àngel García, per a que ens conte algunes aventures com a músic, compositor, etc…

L´estrena del pasdoble de «De festa en festa 2.0» serà el diumenge 9 d´octubre a les 19:00h, dins del concert del 9 d´ Octubre de la Campanya Excel·lent 2022 al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió i serà interpretada per la Societat Artística Musical de Benifaió. 

Com va nàixer el pasdoble? 

L’encàrrec del pasdoble, ha sigut un regal de la seua parella i col·laborador Alfonso Durán, que va decidir parlar amb Ángel, per a retre un homenatge a la pàgina en el seu 10é aniversari. 

El pasdoble «De festa en festa 2.0» naix d´un aniversari, d´una amistat de molts anys, d´alegria i com no, de l´amor per la festa. Esta senzilla desfilada va nàixer també amb vocació de ser sintonia digital. Nasquè amb l´il·lusió de ser escoltada pel nombrós públic que segueix «De festa en festa 2.0».

Tècnicament, si agafem el nom de «De Festa en Festa 2.0» i extrapolem les seues inicials ens queda «D F E F«. Si agafem la nomenclatura musical anglosaxona estes màgicament passen a anomenar-se en valencià «RE FA MI FA». Per tant el motiu i l´essencia d´eixes «D F E F» són l´inici, el motor i el «leitmotiv» de tota la peça musical. 

Un text d´Àngel García Martínez (text de la presentació del pasdoble en la llegenda amb les partitures).

El pasdoble tè una duració de 04´07¨.

Cartell de la presentació del pasdoble

Si no pots assistir, el concert serà gravat per les nostres càmares, i s’extraurà la peça del pasdoble per a penjar-lo al canal de youtube a banda del concert.

Des de «De festa en festa 2.0»  convidem a les Bandes de Música a tocar aquest pasdoble festiu en els pasacarrers i en els concerts. Per a més informació ens poden parlar pel nostre WhatsApp 658 14 07 09 com obtindre les partitures.