El treball presentat per Carla Llopis García, de Sueca, ha resultat el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca per a triar la imatge representativa de les Festes Majors del municipi en 2022. L’obra s’ha imposat per majoria de vots dels membres del jurat entre les 7 que s’han presentat a esta edició.

El jurat ha estat compost per la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Cultura, Vladimir Micó; el regidor de Comunicació, Julián Sáez; el dissenyador gràfic, Elies González; el director de l’Escola Municipal d’Art ‘Escultor Beltran’, Manel Baixauli; i la responsable de Comunicació de l’Ajuntament, Paloma Gutiérrez.

Estem molt contents que la persona que ha resultat guanyadora siga una paisana del municipi, estudiant universitària i de tan sols 19 anys. Des de l’Ajuntament, continuarem apostant per estos concursos que contribueixen a potenciar la creativitat i originalitat de la ciutadania que s’anima a participar”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro, qui ha sigut l’encarregada de transmetre la decisió del jurat a la guanyadora, la qual rebrà també un premi en metàl·lic de 800 euros.

CARTELL ANUNICIADOR